Winterbanden Hyundai

imagesCA5J11UX

OOK VOOR OPSLAG VAN UW WINTERBANDEN KUNT U BIJ ONS TERECHT

Originele winterbandensets met tmps

Winterkits 2017-2018 met Consumentenprijzen

Sets met ander merk band of velg is natuurlijk ook mogelijk.
Voor een vrijblijvende offerte mail uw kenteken naar


onder vermelding offerte winterbandenset hyundai.

Alle uitzonderingen onderstaand alvast even op een rijtje:

– De meeste i10 IA’s staan standaard op 13” wielen. Een aantal modellen worden op 14” velgen uitgeleverd (o.a. de automaat en de 5-zitter). Onder deze auto’s moet ook altijd een 14” winterset worden gemonteerd, de 13” IA set past dus niet. Ook de automaat uitvoering van de i10 PA wordt op 14” geleverd en ook voor deze auto geldt dat de 13” set niet past. De sets zijn ook niet onderling uitwisselbaar ivm een afwijkende ET waarde.

– Voor de i40 i-catcher (standaard op 18” wielen) geldt eveneens een uitzondering, hierop passen de 16” wielen niet. Bestel hiervoor dus altijd (minimaal) een 17” set.

– Bij de Tucson past de 16” set niet onder een auto met standaard 19” wielen of onder auto’s voorzien van EPB (elektrische handrem). Hier kunt u alleen de 17” varianten monteren.oor de Tucson een 16” set niet past onder een auto met standaard 19” wielen of onder een auto voorzien van EPB (elektrische handrem). Hier kunt u alleen de 17” varianten (of groter) monteren.

– Voor de IONIQ Electric (standaard op 16” wielen) geldt eveneens een uitzondering, hierop passen de 15” wielen niet. Bestel hiervoor dus altijd (minimaal) een 16” set.


Scroll to Top