Wintercheck

Wintercheck
Laat uw citroen controleren op 19 punten en u bent klaar voor de WINTER.

28 oktober gaat de wintertijd weer in
en laten we de zomer
definitief achter ons. Het ideale
moment om ook uw auto op
wintertijd te zetten. Voor slechts
€ 19,95 doen wij de Wintercheck
en controleren wij uw
Citroën op 19 punten. En natuurlijk
kunnen we ook de klok in uw auto
even op de juiste tijd zetten. Zo kan
uw Citroën in een uurtje weer ruim
een half jaar vooruit.

Lees meer

De nieuwe Citroën C3 vanaf 11 november in de showroom!

Eindelijk de eerste foto’s van de nieuwe Citroën C3, Kijk op https://www.facebook.com/NewCitroenC3NL/ voor de eerste introductie. Vanaf 11 november bij ons in de showroom!

Lees meer

AUTOSALON VAN GENÈVE 2016: het nieuws van Citroën

127756-citroen-spacetourer-hyphen-concept-interior

maxresdefaultCL-16_008_002

Op de autosalon van Genève heeft Citroën veel nieuws te melden, zoals nieuwe modellen, concept cars en de resultaten van samenwerkingsverbanden. Ook worden nieuwe services geïntroduceerd die het leven van automobilisten vergemakkelijken. Onderstaand een overzicht van het belangrijkste nieuws.

Wereldprimeur: Citroën SpaceTourer
Deze karaktervolle, moderne 4×4 combineert een sympathieke uitstraling met een hoge mate van flexibiliteit. De kleurrijke Citroën SpaceTourer Hyphen concept is het resultaat van een samenwerking tussen Citroën en de jeugdige Franse popgroep Hyphen Hyphen. De SpaceTourer Hyphen wordt op 1 maart om 9:30 uur onthuld tijdens de persconferentie.

De nieuwe Citroën E-MEHARI
– Citroën E-MEHARI: een gedurfde verwijzing naar een icoon van het merk, maar daarnaast ook een volledig elektrische vierzits cabriolet met een modern, extravagant design.
– Naast dit nieuwe model zal het resultaat van een samenwerking tussen Citroën en een Frans modelabel worden getoond. Dit concept zal een paar dagen voor de beurs worden onthuld.
Citroën E-MEHARI 1

Citroen+Mehari+CL+15_096_012

Citroën C4 Cactus : 2 nieuwe varianten
– De speciale uitvoering Citroën C4 Cactus Rip Curl is in samenwerking met het bekende surfmerk ontwikkeld en heeft een outdoor-uitstraling. Het nieuwe Grip Control-systeem zorgt voor een maximale grip, daarnaast beschikt dit model over specifieke stijlkenmerken die de uitstraling vergroten.
– Op de beursvloer toont Citroën een nieuwe versie van de C4 Cactus die in hoge mate gepersonaliseerd kan worden. Deze uitvoering heet ‘W’, is grotendeels uitgevoerd in wit en kenmerkt zich door nieuwe monochrome details.
carpixel_net-2016-citroen-c4-cactus-rip-curl-39174-wide

YOUTUBE

citro-n-c4-cactus-ri-9_600x0w
Nieuw infotainment
– Citroën Connect Nav: deze nieuwe generatie 3D-navigatie debuteert op de Citroën SpaceTourer en zorgt er samen met de connectiviteitsdiensten en de spraakbesturing voor dat de bestuurder het navigatiesysteem, de telefoon en de infotainmentfuncties kan bedienen zonder de ogen van de weg te hoeven halen;
– Citroën Connect Packs: de drie Packs (Monitoring Pack, Mapping Pack en Tracking Pack) zijn nieuwe toevoegingen aan het Citroën Connect Box-dienstenaanbod met het SOS & Assistance Pack (waarbij een callcenter de auto lokaliseert en de benodigde (pech)hulpdiensten stuurt).

Online ondersteuning
– Citroën Advisor: een interactieve site over Citroën dealers waar klanten hun meningen en ervaringen over de kwaliteit van de dienstverlening door de dealers kunnen delen: een primeur in de auto-industrie.
– Citroën Carstore: hier kunnen klanten alle auto’s die bij Citroën-dealers op voorraad staan vergelijken en het door hen gewenste model vanuit hun eigen huis te reserveren: een eerste stap op het gebied van e-commerce

Lees meer