Garantie

Bij autobedrijf Jac Ossenblok in Etten-Leur koopt u altijd een auto met de zekerheid dat de auto in een perfecte staat verkeerd. Daarom krijgt u afhankelijk van de leeftijd van de auto 6 of 12 maanden garantie. Zowel op de Citroen Select als op de I BEST SELECTION OCCASION heeft deze garantie een landelijke dekking.

Citroen Select

Op iedere Citroen Select occasion die u bij de Citroen-dealer autobedrijf Jac Ossenblok koopt, krijgt u de zevenvoudige zekerheid; uw garantie voor onbezorgd rijplezier. Citroen laat niets aan het toeval over!

Wij hebben nog een extra zekerheid voor u; altijd een passende financiering via Citroen Financial Services of een Citroen autoverzekering met 3 jaar aanschafwaardedekking.

KWALITEIT EN ZEKERHEID MET HET CITROËN SELECT OCCASIONLABEL

Citroën kent zijn eigen keurmerk voor occasions, Citroën Select.

Kiest u voor een Citroën Select-occasion, dan kiest u voor onbezorgd rijplezier. Dit kwaliteitslabel wordt namelijk alleen gegeven aan auto’s die voldoen aan een aantal strenge voorwaarden:

 • jonger dan 7 jaar;
 • minder dan 150.000 km op de teller;
 • gegarandeerde kilometerstand via de Nationale Autopas;
 • de geschiedenis van de auto is bekend.

Met de zeven zekerheden van Citroën Select weet u precies waar u aan toe bent!

 • 12 maanden volledige BOVAG-garantie (bij occasions tot 5 jaar, daarboven 6 maanden)
 • Gegarandeerde kilometerstand
 • 24-uurs mobiliteitsgarantie
 • 14 dagen of 1.000 km omruilgarantie
 • Multi-point kwaliteitscontrole
 • Servicebeurt voor aflevering
 • APK-gekeurd

Het Citroën Select label wordt gewaarborgd door de Citroën-dealer, BOVAG, APK en de Nationale Autopas.

Voor vragen of meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

ibest

Bij het landelijke netwerk van gekwalificeerde Hyundai-dealers vindt u onze I BEST SELECTION OCCASION, de occasions met de zekerheden van een nieuwe auto. Voordat een ingeruilde auto eenI BEST SELECTION OCCASION wordt, ondergaat hij een grondige test. Dat moet ook wel, want aan een I BEST SELECTION OCCASION worden hoge eisen gesteld.

Een I BEST SELECTION OCCASION is voorzien van de volgende zekerheden:

12 maanden garantie
Bij de zekerheid van een gebruikte auto hoort een goede garantie. Op een I BEST SELECTION OCCASION krijgt u maar liefst 12 maanden garantie, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt. Binnen deze garantie vallen alle kosten van onderdelen en arbeidsloon voor het herstellen van defecten, behalve de uitsluitingen die in de garantievoorwaarden worden genoemd.

12 maanden mobiliteitsgarantie
Waar u in Europa ook bent, bij problemen wordt u direct geholpen. Dag en nacht. Wanneer problemen ter plaatse niet opgelost kunnen worden, voorziet de Mobiliteitsgarantie in vervoer van u en uw auto. Bovendien voorziet de Mobiliteitsgarantie in kosteloos vervangend vervoer bij grotere reparaties.

14 dagen omruilgarantie
Is de auto van uw keuze toch niet helemaal wat u er zich van voorgesteld had, dan ruilt u hem gewoon om. Dit kan binnen 14 dagen en wanneer u minder dan 1.500 kilometer gereden heeft.

Onderhouds- of afleveringsbeurt
Conform de strenge I BEST SELECTION OCCASION voorwaarden vindt er voor aflevering een onderhouds- of afleveringsbeurt plaats.

Nieuwe APK
Een I BEST SELECTION OCCASION is altijd voorzien van een APK die minimaal 11 maanden geldig is. Buiten het normale onderhoud hoeft u dus geen rekening te houden met extra bezoeken aan de werkplaats.

Nationale Auto Pas
De garantie dat de opgegeven kilometerstand ook werkelijk correct is.

 

Voor vragen of meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Scroll to Top